Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

MHP'li Ok, Bandırmada bayrak dağıttı

MHP

Balıkesir Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, Bandırma Belediye Başkan Adayı Hadi Selimoğlunu takdim etmek için geldiği program öncesi Bandırmalı vatandaşlara Cumhuriyet alanında binlerce bayr

Balıkesir Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, Bandırma Belediye Başkan Adayı Hadi Selimoğlu`nu takdim etmek için geldiği program öncesi Bandırmalı vatandaşlara  Cumhuriyet alanında  binlerce bayrak dağıttı.
İsmail Ok, gazetecilere yaptığı açıklamada,  bazı değerlerimizin unutturulmaya çalışıldığını öne sürdüğü bu dönemde, bu değerleri yıldızların yanına taşımak istediklerine vurgu yaparak, şunları dile getirdi:
``Balıkesir  malum Büyükşehir Belediye olması dolayısıyla,  artık bütün Balıkesir`in her tarafında  sıcak teması,  aradaki bağları kuvvetlendirecek, dostluğu, muhabbeti pekiştirecek. Her şeyden önemlisi de işte bunu ay yıldızlı bayrağımızı dağıtarak, Bandırmalı hemşehrilerimize ve zaten Balıkesir`in her tarafı kutsal topraklarında,  Kuvay-i Milliye topraklarında, yediden yetmişe dağıtıyoruz. Bazı değerlerimizi unutturulmaya çalışıldığı dönemde  biz de onları ta yıldızların  yanına taşımak için mücadele  veriyoruz."
İsmail Ok`un bayrak dağıtımına  MHP Bandırma İlçe Başkanı K.Karani Erkul, belediye başkan adayı Hadi Selimoğlu ve Aksakal Belediye Başkanı Üstün Taşdemir de katıldı.            Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli